tisdag 29 december 2009

Igår gjordes det ett fint set naglar på gulliga L. Glitterfade med vitt och silver. Jättefint är det!
Ganska neutralt men ändå lite festligt.


Och så har Jenny varit här och gjort naglarna hon vann i tävlingen. Så här bidde de:

Silvertippar med svartvita blomstickers. Jaa ni, en ny kamera vore ju bra, som sagt. Håll utkik efter fler tävlingar i bloggen. Det kommer så småningom!

Skrivet av: Pernilla

fredag 18 december 2009

Kuligt

Idag bidde det glitter på en kund som ville vara lite fin inför jul och nyår. Kul när man får göra lite fin design. Det fick bli vitt och silver. Denna gulliga tjej hade bitit ner sina naglar riktigt rejält så det blev en enorm skillnad när de nya naglarna var klara. Jag tog ett kort på det färdiga setet med min mycket dåliga kamera, får se sen om bilden är värd att läggas upp. En ny kamera måste nog bli en investering att prioritera...
Här är förresten mina nya fingerskydd som jag fick hem idag. Ser lite suspekta ut, men räddar mina stackars fingrar från att bli sönderfilade =). Provade att göra en spetsig tumme på mig själv, franskt med silverpaljetter. Det är så roligt det där. När jag såg spetsiga naglar för första gången tyckte jag det såg för hemskt ut. Men nu har jag vant mig, och tycker det är riktigt ballt! Så nu ska det bli spetsigt på alla tio.
Fick hem lite nya grejer idag också. Yoghurthandkrämer och små minioljor. Handkrämerna luktade himmelskt gott- smultron, cocos och choklad. Och så var de riktigt bra för torra vinterhänder. Finns att köpa på salongen för 98:-.

Skrivet av: Pernilla

onsdag 16 december 2009

GRATTIS

till Jenny som vann tävlingen om ett nytt set naglar! Vi ses snart på salongen =).
Skrivet av: Pernilla

tisdag 15 december 2009

1 dag kvar!

I morgon är det dags att presentera vinnaren i salongens allra första tävling. Spännande =)!Skrivet av: Pernilla

fredag 11 december 2009

Fredagsfin

Idag hade jag en jättegullig manikyrkund på förmiddagen, som efter behandlingen fick lite fint lack och två fina blomstickers på ringfingrarna. Stickers är ett kul sätt att "piffa till" naglarna på. De kommer i en uppsjö varianter; blommor, engelsk konfekt, döskallar, halloweenpumpor... Nu när det börjar lacka mot jul har jag stickers med både pepparkaksgubbar, julgranar och snöflingor. Bland annat.


På eftermiddagen kom B in för en fyllning. Idag gjorde vi franskt med silvertippar och handmålade dekorationer. Sånt är kul!

Tyvärr blir det inga superbilder med mobilkameran!



Skrivet av: Pernilla

tisdag 8 december 2009

Öppningsfika

Ikväll firar vi lite till. För er som har vägarna förbi är ni välkomna in på salongen efter halv sex, då det bjuds på lite julefika!
Skrivet av: Pernilla

Tävling

Vi måste ju fira öppnandet! Nu lottar jag ut ett nytt set naglar. Den som vinner får boka upp en tid på salongen mellan den 17 och 23 december och få fina naglar innan jul. För att vara med och tävla mailar du namn och kontaktuppgifter till getnailed.strangnas@gmail.com. Vinnaren presenteras den 16 december.

Du väljer själv vad du vill ha för design på dina naglar!

Skrivet av: Pernilla